behandelingen

Een stralende huid na de acnébehandeling van Camille!

Veel mensen krijgen ermee te maken, tijdens hun puberteit of (opnieuw) op latere leeftijd: acné. Deze ontstekingen in de huid leiden tot mee-eters en puistjes. Erg vervelend; puistjes kunnen leiden tot littekens en er hangt soms veel schaamte omheen. Kamp jij ook met deze vervelende aandoening en wil je jouw acné verhelpen? Ga weer voor een stralende huid met de acnébehandeling in Amsterdam-Noord van Schoonheidssalon Camille. Van milde behandeling tot grondige reiniging.

Weg met acné!

Zoals gezegd is acné een huidaandoening waar veel mensen mee te maken krijgen. We kennen natuurlijk het fenomeen jeugdpuistjes, waarbij er ontstekingen in de huid ontstaan door de grote hormoonverandering in de puberteit. Maar ook na deze leeftijd kun je nog last hebben van puistjes en mee-eters. Het heeft simpelweg te maken met de hormoonhuishouding en deze verschilt nu eenmaal per persoon. Dat neemt echter niet weg dat puistjes erg vervelend zijn. Niemand heeft zin in die bultjes en rode plekken en je kunt er zelfs heel onzeker van worden. Daarom kun je in mijn schoonheidssalon terecht voor een verzorgende acnébehandeling van de schoonheidsspecialist.

De behandelingen bij Schoonheidssalon Camille

Hierbij maak ik het onderscheid tussen de jeugdige huid en de ‘volwassen’ huid. Zit jij in de puberteit en heb je last van puistjes? Dan heb ik voor jou een reinigende en verzorgende gezichtsbehandeling tegen acné. Ik reinig de huid grondig en verwijder alles wat er niet hoort te zitten. Het is in feite een peeling tegen acné. Zo verlaag je de kans op ontstekingen aanzienlijk en zul je minder last krijgen van littekens. Want wanneer je nu goed voor je huid zorgt, heb je hier later veel plezier van!

Wanneer je de puberteit al hebt gepasseerd en nog altijd, of juist nu pas, last hebt van acné, bied ik je een speciale acnébehandeling. Ook hier zal ik jouw huid intensief reinigen. Maar daarnaast pas ik een speciale antibioticabehandeling toe. Ik breng het middel direct in de huid aan, zodat het snel z’n werk doet. Bacteriën krijgen zo geen kans en jouw huid zal langzaamaan opklaren. Normaal gesproken gebruikt alleen de huisarts of dermatoloog tegen acné antibiotica. Maar dankzij mijn certificeringen kun je ook bij mij hiervoor terecht. Zo kom je eindelijk van jouw acné af. Hoe fijn zou dat zijn?

Last van littekens?

Heb je geen last meer van puistjes, maar heeft acné in het verleden wel littekens achtergelaten? Ook hier kan ik jou bij helpen. Een methode die ik inzet om littekentjes te verwijderen is bijvoorbeeld microdermabrasie. Hierbij verwijder ik steeds een dun laagje van de opperhuid, zodat de huid zich sneller kan vernieuwen. Je zult snel profiteren van een meer egaal, littekenvrij gezicht.

Maak jouw afspraak voor een behandeling tegen acné via onderstaande button! Wil je graag eerst wat meer informatie over mijn acnébehandelingen vanuit Amsterdam-Noord? Neem gerust contact op via tel. 020-6335342 of het contactformulier. Ik vertel jou graag meer.

SEYO TDA: revolutionaire anti-agingbehandeling

Ben je op zoek naar een doeltreffende huidverjongingsbehandeling? TDA (transdermal application) zorgt voor intense versteviging en verjonging van de huid, door op pijnloze wijze door te dringen in de diepste huidlagen. Hier bij Schoonheidssalon Camille maak ik gebruik van de TDA-apparatuur van SEYO, zodat ik jou het beste resultaat kan bieden. Schoonheidssalon Camille: dé plek voor SEYO TDA in Amsterdam-Noord.

Stop het verouderingsproces!

Of je het nu wilt of niet: na je 25ste levensjaar begint de huid langzaamaan te verouderen. Je maakt minder collageen aan door de afname van hyaluronzuur en de huid wordt daardoor steeds wat minder vol en elastisch. Je begint dan ook de eerste lachplooitjes te ontdekken. Dat is natuurlijk heel normaal. Maar zou het niet heel fijn zijn om het verouderingsproces te kunnen vertragen en zelfs remmen? De SEYO TDA-behandeling is nog heel nieuw, maar nu al heel populair. En Schoonheidssalon Camille is een van de weinige salons waar jij deze volledig pijnloze behandeling kunt ondergaan!

SEYO TDA werkt als volgt. Via het SEYO-apparaat wordt hyaluronzuur direct in de levens huid verwerkt. Hyaluronzuur is een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van vocht, vet en collageen stimuleert. Deze stof breng ik in zonder de huid in te gaan; het is dus pijnloos en je houdt er geen huidschade aan over. Omdat het een lichaamseigen stof is, wordt het direct opgenomen in de diepste lagen van de huid en zie je dus ook al direct resultaat. Jouw huid oogt nét wat frisser en jouw contouren net wat voller. Het verschil is subtiel, maar groot genoeg om indruk te maken. Zo is de TDA-behandeling non-invasief en toch heel effectief. Wie wil dat nu niet?

Het proces

SEYO TDA is gemakkelijk te combineren met vrijwel alle andere behandelingen die ik aanbied, zoals de microdermabrasie, op de medische fruitzuurpeeling na. Ik raad aan de behandeling toe te passen in een kuur van ca. 6 sessies met steeds een pauze van 7 tot 10 dagen. Na deze kuur herhaal je de behandeling regelmatig, om de huid fris en wakker te houden. Zo blijf je het verouderingsproces afremmen!

Bij het maandelijks herhalen van SEYO TDA behandelingen stopt de veroudering van de huid. Dat komt doordat de huidlaag aangevuld blijft met hyalaronzuur in de levende huidlaag door middel van zuurstof.

Maak een afspraak met Schoonheidssalon Camille in Amsterdam-Noord voor jouw SEYO TDA-behandeling via de de knop Afspraak Maken. Wil je graag meer informatie over deze behandeling of mijn salon? Neem gerust contact op. Je kunt bellen naar tel. 020-6335342 of een berichtje sturen via het contactformulier. Ik vertel je graag meer.

 

TDA behandeling voor huideverbetering - hoe werkt het:

TDA behandelingen 01
01. ACTIVEREN VAN DE LP3-FORMULE

In de TOA-applicator wordt de met werkzame stoffen verrijkte TDA-draagstof, ons LP3- complex, gecombineerd met pure zuurstof om micro-units te vormen.

 

TDA behandelingen 02
02. DOORDRINGEN VAN DE HUIDBARRIERE

De micro-units worden met hoge snelheid en precieze timing op de huid aangebracht.

 

TDA behandelingen 03
03. INVOEREN VAN DE WERKZAME STOFFEN IN DE DIEPTE

TOA opent de bovenste lagen van de huid en creëert een toegangspoort, waardoor bijvoorbeeld diepwerkend hyaluronzuur diep in de huid kan doordringen.

 

TDA behandelingen 04
04. DEPOTVORMING VOOR DUURZAME EFFECTEN

Al na een paar behandelingen worden depots gevormd, die de celdeling en de huid­regeneratie op de lange termijn stimuleren.

De huid regenereert van binnenuit en krijgt zijn natuurlijke stevigheid terug. Bij regelmatige behandeling, kunnen er depots in de diepe huidlagen gevormd worden. Deze stimuleren de celdeling en zorgen voor een blijvende verbetering van het uiterlijk van de huid. De natuurlijke structuur van de huid wordt zichtbaar verstevigd en rimpels worden minder diep.

 

Maak een afspraak met Schoonheidssalon Camille in Amsterdam-Noord voor jouw SEYO TDA-behandeling via onderstaande button. Wil je graag meer informatie over deze behandeling of mijn salon? Neem gerust contact op. Je kunt bellen naar tel. 020-6335342 of een berichtje sturen via het contactformulier. Ik vertel je graag meer.

Klassieke massage behandeling

massage behandelingEen ontspannende totale of gedeeltelijke lichaamsmassage. Deze zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een stimulering van de huiddoorbloeding. Ook mogelijk in combinatie met een van onze gezichtsbehandelingen.

Genieten van een pedicure bij Schoonheidssalon Camille

Ben jij op zoek naar een salon voor professionele voetverzorging in Amsterdam? Bij Schoonheidssalon Camille kun je terecht voor een ontspannende én intensief verzorgende pedicure in Amsterdam-Noord. Van eelt en eeltpitten tot ingegroeide teennagels en schimmelnagels: ik weet er raad mee. Jij verlaat mijn salon met gezonde, mooi verzorgde voeten en teennagels!

Het belang van voetverzorging

De voeten worden niet altijd meegenomen in de lichamelijke verzorging. Maar zij krijgen een hoop te verduren: lange wandelsessies, knellende schoenen… Bovendien is het natuurlijk fijn als jouw voeten er mooi verzorgd uitzien. Tijdens het slipperseizoen in de zomer, maar ook wanneer je naar het zwembad of de sauna gaat. Kies daarom voor een pedicurebehandeling bij Schoonheidssalon Camille, voor mooi verzorgde voeten die er weer tegenaan kunnen.

Maar ik richt mij niet alleen op het mooi maken van jouw voeten. Wanneer je last hebt van dikke of schrale eeltplekken, zal ik deze netjes bijschaven. Likdoorns verwijder ik, zodat je weer met gemak al jouw schoenen kunt dragen. Schimmelnagels neem ik onder handen met een speciale behandeling, zodat er weer een gezonde nagel kan groeien. Bovendien kun je bij mij terecht met ingegroeide teennagels – een heel pijnlijke kwaal, die je beter in een vroeg stadium kunt laten verhelpen. Zo voorkom je dat het erger wordt en de huisarts eraan te pas moet komen.

Niets aan de hand!

Zijn jouw handen ook wel toe aan een fijne verzorgende behandeling? Combineer de pedicure dan eens met een ontspannende manicure. Ik verzorg jouw handen uitgebreid en werk jouw nagels netjes bij. Je verlaat vast en zeker heerlijk ontspannen mijn salon in Amsterdam-Noord.

Maak jouw afspraak voor een pedicure of manicure bij Schoonheidssalon Camille via onderstaande button! Ben je benieuwd wat ik verder voor jou kan betekenen in mijn salon? Je kunt gerust bellen naar tel. 020-6335342 of een berichtje sturen via het contactformulier. Ik kom zo snel mogelijk op jouw verzoek terug.

Fruitzuurpeeling: intense reiniging en verzorging

Ga voor een grondige aanpak door te kiezen voor een fruitzuurpeeling in Amsterdam-Noord bij schoonheidssalon Camille. Profiteer van de antibacteriële werking van fruitzuur door deze behandeling regelmatig of in kuurvorm toe te passen. De huid oogt frisser en herstelt sneller, waardoor de fruitzuurbehandeling het hele jaar door van pas komt: na een lange zomer met volop zonuren, maar ook tijdens een gure winter. Kies voor een milde aanpak of een fruitzuurbehandeling die het gezicht grondig reinigt. Altijd de juiste behandeling voor jouw schoonheid!

Huidbehandeling voor ieder huidtype

Heb jij last van vervelende huidproblemen zoals verstopte poriën of diepe rimpels? Of wil je jouw huid gewoon af en toe een frisse boost geven? Ga dan voor een reinigende, verzorgende fruitzuurpeeling. Hierbij wordt een middel bestaande uit een cocktail van (fruit)zuren in de huid gebracht. De sterke antibacteriële werking van het fruitzuur zet de huid aan tot herstel, wat essentieel is voor vernieuwing en verjonging van de huid.

De fruitzuurpeeling bied ik aan in twee vormen: de milde vorm en de diepreinigende vorm. De milde, ‘reguliere’ fruitzuurpeeling is geschikt voor vrijwel ieder huidtype. Deze behandeling zet je in wanneer jouw huid wel een boost kan gebruiken, maar nog niet echt beschadigd is. Ook voor een gevoelige huid is deze milde peeling geschikt.

Is de huid wel beschadigd, dan is de medische fruitzuurpeeling iets voor jou. Hierbij wordt dieper gereinigd. Deze behandeling gebruikt ik wanneer jij last hebt van bijvoorbeeld diepe lijnen, verstopte poriën of pigmentvlekken. Je zult van een behandeling langdurig profiteren, maar voor een duurzaam resultaat raad ik aan om de medicinale fruitzuurpeeling te gebruiken in een kuur van 6 keer. Zo pak je jouw huid echt grondig aan!

A match made in heaven

Wil je voor het volledige plaatje gaan? Combineer de fruitzuurbehandeling dan met de SEYO TDA-behandeling. Dit is een vrij jonge techniek die niet overal wordt aangeboden, maar wel bij Schoonheidssalon Camille. SEYO TDA is een effectieve, huidverjongende behandeling. SEYO TDA is, net als mijn andere behandelingen, volledig pijnloos en je zult na een enkele behandeling al resultaat zien!

Boek direct jouw fruitzuurpeeling via onderstaande button. Wil je graag meer weten over de behandeling of mijn schoonheidssalon in Amsterdam-Noord? Bel gerust naar 020-6335342 of stuur een berichtje. Ik hoop je binnenkort te ontmoeten in mijn gezellige salon.

Meer artikelen...

  1. Schoonheidsbehandeling
  2. Microdermabrasie

behandelingen

Acnébehandeling

Een stralende huid na de acnébehandeling van Camille! Veel mensen krijgen ermee te maken, tijdens hun puberteit of (opnieuw) op latere leeftijd: acné. Deze ontstekingen in de huid leiden tot mee-eters...

Lees meer

SEYO TDA Anti-agingbehandeling

SEYO TDA: revolutionaire anti-agingbehandeling Ben je op zoek naar een doeltreffende huidverjongingsbehandeling? TDA (transdermal application) zorgt voor intense versteviging en verjonging van de huid, door op pijnloze wijze door te dringen...

Lees meer

Klassieke massage behandeling

Klassieke massage behandeling Een ontspannende totale of gedeeltelijke lichaamsmassage. Deze zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een stimulering van de huiddoorbloeding. Ook mogelijk in combinatie met een van onze...

Lees meer

Pedicure behandeling

Genieten van een pedicure bij Schoonheidssalon Camille Ben jij op zoek naar een salon voor professionele voetverzorging in Amsterdam? Bij Schoonheidssalon Camille kun je terecht voor een ontspannende én intensief verzorgende...

Lees meer

Fruitzuur en TDA behandeling

Fruitzuurpeeling: intense reiniging en verzorging Ga voor een grondige aanpak door te kiezen voor een fruitzuurpeeling in Amsterdam-Noord bij schoonheidssalon Camille. Profiteer van de antibacteriële werking van fruitzuur door deze behandeling...

Lees meer

Schoonheidsbehandeling

Standaard behandeling +/- 50 minuten Al onze behandelingen beginnen met het bijwerken oftewel epileren van de wenkbrauwen. Daarna word de huid gereinigd met lait en lotion om alle crème, make-up ed...

Lees meer

Microdermabrasie

Vernieuw jouw huid met microdermabrasie via Camille! Ga voor de snelle en langdurige effecten van microdermabrasie in Amsterdam-Noord bij Schoonheidssalon Camille. Deze methode is zeer effectief bij talloze huidklachten, zoals acné...

Lees meer

Contact:

Schoonheidssalon Camille
Beloegastraat 20B
1035 JB Amsterdam Noord
Tel: 020-6335342

www.saloncamille.nl
info@saloncamille.nl

Privacyverklaring

Openingstijden:

Ma. 10.00 - 22.00 uur
Di. 10.00 - 22.00 uur
Wo. 10.00 - 22.00 uur
Do. 10.00 - 22.00 uur
Vr. 10.00 - 22.00 uur