BIOBTX - Botox behandeling zonder naalden

ZIJDEZACHT ZONDER PRIKJES: De innovatieve premium antirimpel TDA-behandelingsritueel BIOBTX. Hier bij Schoonheidssalon Camille maak ik gebruik van de TDA-apparatuur van SEYO, zodat ik jou het beste resultaat kan bieden. Schoonheidssalon Camille: dé enige salon in Amsterdam-Noord voor uw BIOBTX behandeling.

BIOBTX - Voor een gezonde en stralend mooie huid.

BIOBTX behandeling amsterdam

Resultaten die voor zich spreken:

  • Blijvend strakkere huid
  • Vermindering van rimpeldiepte
  • Vorming van vochtdepots
  • Verbetering van het huidbeeld
  • Activering van de celvernieuwing
  • Opbouw van collageenvezels


DERMADROP is het wereldwijd unieke behandelconcept voor het hele lichaam, met op maat gemaakte programma’s voor elke huidconditie.

 

Een behandeling die dieper gaat.

Het geheim van het doordringen in de huid schuilt in de exclusief voor DERMADROP ontwikkelde en met actieve ingrediënten verrijkte dragerstof LP3. Tijdens de behandeling geactiveerd met pure zuurstof, opent LP3 de opperhuid en zorgt het ervoor, dat de actieve stoffen de huidlagen kunnen binnendringen.

BIOBTX behandeling dermadrop

  1. ACTIVEREN van de LP3-formule
  2. DOORDRINGEN van de huidbarrière
  3. INDRINGEN van de werkzame stoffen in de diepe huidlagen
  4. DEPOTOPBOUW voor langdurige werking

Vind de juiste behandeling voor uw huid.

De DERMADROP-behandeling wordt uitgevoerd zonder direct huidcontact en zorgt voor een lichte, aangenaam verkoelende massagedruk op het huidoppervlak.
De huid regenereert van binnenuit en krijgt zijn natuurlijke stevigheid terug. Met regelmatige DERMADROP-behandelingen kunnen depots worden gevormd in de diepste lagen van de huid. Deze stimuleren de celdeling en zorgen voor een blijvende verbetering van het uiterlijk van de huid. De natuurlijke structuur van de huid wordt zichtbaar verstevigd. De elasticiteit verbetert en de rimpels worden minder diep.

 

Maak een afspraak met Schoonheidssalon Camille, de enige Salon in Amsterdam-Noord voor jouw BIOBTX-behandeling via de de knop Afspraak Maken. Wil je graag meer informatie over deze behandeling of mijn salon? Neem gerust contact op. Je kunt bellen naar tel. 020-6335342 of een berichtje sturen via het contactformulier. Ik vertel je graag meer.

Contact:

Schoonheidssalon Camille
Beloegastraat 20B
1035 JB Amsterdam Noord
Tel: 020-6335342

www.saloncamille.nl
info@saloncamille.nl

Privacyverklaring

Openingstijden:

Ma. 10.00 - 22.00 uur
Di. 10.00 - 22.00 uur
Wo. 10.00 - 22.00 uur
Do. 10.00 - 22.00 uur
Vr. 10.00 - 22.00 uur