Privacyverklaring Salon Camille


Salon Camille, gevestigd aan Beloegastraat 20b
1035 JB Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.saloncamille.nl Beloegastraat 20b
1035 JB Amsterdam 0206335342

Marieke van der Werf is de Functionaris Gegevensbescherming van Salon Camille Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Salon Camille verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Salon Camille verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Geautomatiseerde besluitvorming
Salon Camille neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Salon Camille) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Salon Camille bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden
Salon Camille verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Salon Camille gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Salon Camille zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Salon Camille wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Salon Camille neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Salon Camille heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
- TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

behandelingen

Klassieke massage behandeling

Klassieke massage behandeling Een ontspannende totale of gedeeltelijke lichaamsmassage. Deze zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een stimulering van de huiddoorbloeding. Ook mogelijk in combinatie met een van onze...

Lees meer

Pedicure behandeling

Pedicure behandeling U kunt bij ons terecht voor diverse pedicure behandelingen: algemene verzorging van uw nagels ingegroeide en/of schimmelnagels het verwijderen van eelt en alle soorten likdoorns Combineer pedicure ook eens met een manicure voor...

Lees meer

Fruitzuur en TDA behandeling

Fruitzuur en TDA behandeling Een behandeling met Fruitzuren zorgt voor directe verzorging en verjonging van de huid. Een cocktail van zuren lost de celtussenstof op waarmee de huidcellen verbonden zijn. Daardoor...

Lees meer

Schoonheidsbehandeling

Standaard behandeling +/- 50 minuten Al onze behandelingen beginnen met het bijwerken oftewel epileren van de wenkbrauwen. Daarna word de huid gereinigd met lait en lotion om alle crème, make-up ed...

Lees meer

Microdermabrasie

Microdermabrasie Tijdens deze behandeling wordt een fijne straal microkristallen door middel van een vacuumzuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen "zandstralen" zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. Microdermabrasie is...

Lees meer

Contact:

Schoonheidssalon Camille
Beloegastraat 20B
1035 JB Amsterdam Noord
Tel: 020-6335342

www.saloncamille.nl
info@saloncamille.nl

Privacyverklaring

Openingstijden:

Ma. 10.00 - 22.00 uur
Di. 10.00 - 22.00 uur
Wo. 10.00 - 22.00 uur
Do. 10.00 - 22.00 uur
Vr. 10.00 - 22.00 uur