BIOBTX - Botox behandeling zonder naalden

ZIJDEZACHT ZONDER PRIKJES: De innovatieve premium antirimpel TDA-behandelingsritueel BIOBTX. Hier bij Schoonheidssalon Camille maak ik gebruik van de TDA-apparatuur van SEYO, zodat ik jou het beste resultaat kan bieden. Schoonheidssalon Camille: dé enige salon in Amsterdam-Noord voor uw BIOBTX behandeling.

BIOBTX - Voor een gezonde en stralend mooie huid.

BIOBTX behandeling amsterdam

Resultaten die voor zich spreken:

  • Blijvend strakkere huid
  • Vermindering van rimpeldiepte
  • Vorming van vochtdepots
  • Verbetering van het huidbeeld
  • Activering van de celvernieuwing
  • Opbouw van collageenvezels


DERMADROP is het wereldwijd unieke behandelconcept voor het hele lichaam, met op maat gemaakte programma’s voor elke huidconditie.

 

Een behandeling die dieper gaat.

Het geheim van het doordringen in de huid schuilt in de exclusief voor DERMADROP ontwikkelde en met actieve ingrediënten verrijkte dragerstof LP3. Tijdens de behandeling geactiveerd met pure zuurstof, opent LP3 de opperhuid en zorgt het ervoor, dat de actieve stoffen de huidlagen kunnen binnendringen.

BIOBTX behandeling dermadrop

  1. ACTIVEREN van de LP3-formule
  2. DOORDRINGEN van de huidbarrière
  3. INDRINGEN van de werkzame stoffen in de diepe huidlagen
  4. DEPOTOPBOUW voor langdurige werking

 

Vind de juiste behandeling voor uw huid.

De DERMADROP-behandeling wordt uitgevoerd zonder direct huidcontact en zorgt voor een lichte, aangenaam verkoelende massagedruk op het huidoppervlak. De huid regenereert van binnenuit en krijgt zijn natuurlijke stevigheid terug. Met regelmatige DERMADROP-behandelingen kunnen depots worden gevormd in de diepste lagen van de huid. Deze stimuleren de celdeling en zorgen voor een blijvende verbetering van het uiterlijk van de huid. De natuurlijke structuur van de huid wordt zichtbaar verstevigd. De elasticiteit verbetert en de rimpels worden minder diep.


Maak een afspraak met Schoonheidssalon Camille, de enige Salon in Amsterdam-Noord voor jouw BIOBTX-behandeling via de de knop Afspraak Maken. Wil je graag meer informatie over deze behandeling of mijn salon? Neem gerust contact op. Je kunt bellen naar tel. 020-6335342 of een berichtje sturen via het contactformulier. Ik vertel je graag meer.

 

ZIJDEZACHT ZONDER PRIKJES: De innovatieve premium antirimpel TDA-behandelingsritueel BIOBTX:

Hightech ontmoet luxe - het cosmetische alternatief voor Botox:

In ons innovatieve BIOBTX-behandelingsritueel worden nieuw ontwikkelde actieve ingrediënten met DERMADROP TDA zonder injecties in de huid ingebracht. Daar beginnen ze met hun gladmakende en verfraaiende werking.

De Premium Ritualbehandeling is speciaal ontwikkeld om aangezichtrimpels en verslapte delen te verbeteren.
Het stralende resultaat: een zichtbaar gladdere huid, een egale teint en mooi gedefinieerde gezichtscontouren.

Zo zorgt de BIOBTX behandeling voor een stralend mooie en jeugdige huid:


STEP 1- VOORBEREIDING

Eerst wordt de huid grondig maar voorzichtig schoongemaakt. Afhankelijk van de conditie van de huid volgt een TDA peeling.


STEP 2 - FREEZE FASE #1

In het eerste deel van de Premium Ritual-behandeling worden met Botox-achtige peptiden zoals Argireline® en Leuphasyl® specifiek de 'probleemgebieden' behandeld, die ontstaan door bewegingen van de aangezichtspieren ontstaan.
Door de behandeling met BIOBTX #1 TDA kunnen de aangezichtspieren ontspannen en lijken de bovenliggende rimpels te verminderen. Dit proces is aIleen voelbaar als een verkoelende luchtstroom op de huid.

STEP 3 - LIFT FASE #2

De derde stap van de luxe anti-agingbehandeling is bedoeld om de zwaartekracht tegen te werken. Daarvoor worden hoogwaardige anti-agingpeptiden uit de BIOBTX #2 TDA-cartridge met behulp van TOA in de huid van gezicht, hals en decolleté ingebracht.
Het stralende resultaat: meer vitaliteit, energie en helderheid voor de huid.

 

STEP 4 - DUBBELE MASSAGE INCL. MASKER

Na de twee TDA-behandelingen volgt een op elkaar afgestemd gezichtsmassageconcept.

VOOR WIE?

Elk huidtype kan profiteren van de Premium BIOBTX-behandeling. Het duidelijkste effect is echter te zien bij het behandelen van oppervlakkige aangezichtrimpels. Die kunnen door de behandeling worden gladgestreken en de vorming van verdere rimpels en lijntjes kan worden vertraagd.

GOOD TO KNOW

Het anti-agingeffect kan bij elke BIOBTX-behandeling verder versterken. Daarom verdient het aanbeveling om de eerste maand vier tot zes keer te genieten van het BIOBTX-ritueel. En daarna afhankelijk van de behoefte en wensen.

 

Onze klanten over de premium anti-rimpel TDA-behandeling BIOBTX

BIOBTX behandeling

,, Aangename, iets koele behandeling met geweldig resultaat. "

,, Meteen erna een glow-effect en een fris gevoel. "

,, Mijn huid voelt frisser en voller aan. .. ik had hele diepe rimpels op mijn voorhoofd ... Die zijn nu de helft minder. "

,, Mijn huid bleef na de behandeling dagenlang gehydraleerd. "

 

De kostbare ingrediënten van ons cosmetische alternatief voor een botox-behandeling
10% ARGIRELINE®
PEPTIDE + HYALURON

ARGIRELINE®
Argireline® is een hexapeptide met een werking die vergelijkbaar is met die van botulinetoxine (Botox).

TEGO® PEP UP
Tego® Pep Up is een tetrapeptide die de aanmaak van collageen in de huid en de aanmaak van vezels in de extracellulaire matrix stimuleert. Het werkt de zwaartekracht tegen en zorgt voor een vullend effect.

HYALURON
Hyaluron is een natuurlijk bestanddeel van de huid en staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen.

 

Maak een afspraak met Schoonheidssalon Camille, de enige Salon in Amsterdam-Noord voor jouw BIOBTX-behandeling via onderstaande button. Wil je graag meer informatie over deze behandeling of mijn salon? Neem gerust contact op. Je kunt bellen naar tel. 020-6335342 of een berichtje sturen via het contactformulier. Ik vertel je graag meer.

behandelingen

Acnébehandeling

Een stralende huid na de acnébehandeling van Camille! Veel mensen krijgen ermee te maken, tijdens hun puberteit of (opnieuw) op latere leeftijd: acné. Deze ontstekingen in de huid leiden tot mee-eters...

Lees meer

SEYO TDA Anti-agingbehandeling

SEYO TDA: revolutionaire anti-agingbehandeling Ben je op zoek naar een doeltreffende huidverjongingsbehandeling? TDA (transdermal application) zorgt voor intense versteviging en verjonging van de huid, door op pijnloze wijze door te dringen...

Lees meer

BIOBTX anti-rimpel TDA-behandeling

BIOBTX - Botox behandeling zonder naalden ZIJDEZACHT ZONDER PRIKJES: De innovatieve premium antirimpel TDA-behandelingsritueel BIOBTX. Hier bij Schoonheidssalon Camille maak ik gebruik van de TDA-apparatuur van SEYO, zodat ik jou het...

Lees meer

Klassieke massage behandeling

Klassieke massage behandeling Een ontspannende totale of gedeeltelijke lichaamsmassage. Deze zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een stimulering van de huiddoorbloeding. Ook mogelijk in combinatie met een van onze...

Lees meer

Pedicure behandeling

Genieten van een pedicure bij Schoonheidssalon Camille Ben jij op zoek naar een salon voor professionele voetverzorging in Amsterdam? Bij Schoonheidssalon Camille kun je terecht voor een ontspannende én intensief verzorgende...

Lees meer

Fruitzuur en TDA behandeling

Fruitzuurpeeling: intense reiniging en verzorging Ga voor een grondige aanpak door te kiezen voor een fruitzuurpeeling in Amsterdam-Noord bij schoonheidssalon Camille. Profiteer van de antibacteriële werking van fruitzuur door deze behandeling...

Lees meer

Schoonheidsbehandeling

Standaard behandeling +/- 50 minuten Al onze behandelingen beginnen met het bijwerken oftewel epileren van de wenkbrauwen. Daarna word de huid gereinigd met lait en lotion om alle crème, make-up ed...

Lees meer

Microdermabrasie

Vernieuw jouw huid met microdermabrasie via Camille! Ga voor de snelle en langdurige effecten van microdermabrasie in Amsterdam-Noord bij Schoonheidssalon Camille. Deze methode is zeer effectief bij talloze huidklachten, zoals acné...

Lees meer

Contact:

Schoonheidssalon Camille
Beloegastraat 20B
1035 JB Amsterdam Noord
Tel: 020-6335342

www.saloncamille.nl
info@saloncamille.nl

Privacyverklaring

Openingstijden:

Ma. 10.00 - 22.00 uur
Di. 10.00 - 22.00 uur
Wo. 10.00 - 22.00 uur
Do. 10.00 - 22.00 uur
Vr. 10.00 - 22.00 uur