SEYO TDA: revolutionaire anti-agingbehandeling

Ben je op zoek naar een doeltreffende huidverjongingsbehandeling? TDA (transdermal application) zorgt voor intense versteviging en verjonging van de huid, door op pijnloze wijze door te dringen in de diepste huidlagen. Hier bij Schoonheidssalon Camille maak ik gebruik van de TDA-apparatuur van SEYO, zodat ik jou het beste resultaat kan bieden. Schoonheidssalon Camille: dé plek voor SEYO TDA in Amsterdam-Noord.

Stop het verouderingsproces!

Of je het nu wilt of niet: na je 25ste levensjaar begint de huid langzaamaan te verouderen. Je maakt minder collageen aan door de afname van hyaluronzuur en de huid wordt daardoor steeds wat minder vol en elastisch. Je begint dan ook de eerste lachplooitjes te ontdekken. Dat is natuurlijk heel normaal. Maar zou het niet heel fijn zijn om het verouderingsproces te kunnen vertragen en zelfs remmen? De SEYO TDA-behandeling is nog heel nieuw, maar nu al heel populair. En Schoonheidssalon Camille is een van de weinige salons waar jij deze volledig pijnloze behandeling kunt ondergaan!

SEYO TDA werkt als volgt. Via het SEYO-apparaat wordt hyaluronzuur direct in de levens huid verwerkt. Hyaluronzuur is een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van vocht, vet en collageen stimuleert. Deze stof breng ik in zonder de huid in te gaan; het is dus pijnloos en je houdt er geen huidschade aan over. Omdat het een lichaamseigen stof is, wordt het direct opgenomen in de diepste lagen van de huid en zie je dus ook al direct resultaat. Jouw huid oogt nét wat frisser en jouw contouren net wat voller. Het verschil is subtiel, maar groot genoeg om indruk te maken. Zo is de TDA-behandeling non-invasief en toch heel effectief. Wie wil dat nu niet?

Het proces

SEYO TDA is gemakkelijk te combineren met vrijwel alle andere behandelingen die ik aanbied, zoals de microdermabrasie, op de medische fruitzuurpeeling na. Ik raad aan de behandeling toe te passen in een kuur van ca. 6 sessies met steeds een pauze van 7 tot 10 dagen. Na deze kuur herhaal je de behandeling regelmatig, om de huid fris en wakker te houden. Zo blijf je het verouderingsproces afremmen!

Bij het maandelijks herhalen van SEYO TDA behandelingen stopt de veroudering van de huid. Dat komt doordat de huidlaag aangevuld blijft met hyalaronzuur in de levende huidlaag door middel van zuurstof.

Maak een afspraak met Schoonheidssalon Camille in Amsterdam-Noord voor jouw SEYO TDA-behandeling via de de knop Afspraak Maken. Wil je graag meer informatie over deze behandeling of mijn salon? Neem gerust contact op. Je kunt bellen naar tel. 020-6335342 of een berichtje sturen via het contactformulier. Ik vertel je graag meer.

 

TDA behandeling voor huideverbetering - hoe werkt het:

TDA behandelingen 01
01. ACTIVEREN VAN DE LP3-FORMULE

In de TOA-applicator wordt de met werkzame stoffen verrijkte TDA-draagstof, ons LP3- complex, gecombineerd met pure zuurstof om micro-units te vormen.

 

TDA behandelingen 02
02. DOORDRINGEN VAN DE HUIDBARRIERE

De micro-units worden met hoge snelheid en precieze timing op de huid aangebracht.

 

TDA behandelingen 03
03. INVOEREN VAN DE WERKZAME STOFFEN IN DE DIEPTE

TOA opent de bovenste lagen van de huid en creëert een toegangspoort, waardoor bijvoorbeeld diepwerkend hyaluronzuur diep in de huid kan doordringen.

 

TDA behandelingen 04
04. DEPOTVORMING VOOR DUURZAME EFFECTEN

Al na een paar behandelingen worden depots gevormd, die de celdeling en de huid­regeneratie op de lange termijn stimuleren.

De huid regenereert van binnenuit en krijgt zijn natuurlijke stevigheid terug. Bij regelmatige behandeling, kunnen er depots in de diepe huidlagen gevormd worden. Deze stimuleren de celdeling en zorgen voor een blijvende verbetering van het uiterlijk van de huid. De natuurlijke structuur van de huid wordt zichtbaar verstevigd en rimpels worden minder diep.

 

Maak een afspraak met Schoonheidssalon Camille in Amsterdam-Noord voor jouw SEYO TDA-behandeling via onderstaande button. Wil je graag meer informatie over deze behandeling of mijn salon? Neem gerust contact op. Je kunt bellen naar tel. 020-6335342 of een berichtje sturen via het contactformulier. Ik vertel je graag meer.

behandelingen

Acnébehandeling

Een stralende huid na de acnébehandeling van Camille! Veel mensen krijgen ermee te maken, tijdens hun puberteit of (opnieuw) op latere leeftijd: acné. Deze ontstekingen in de huid leiden tot mee-eters...

Lees meer

SEYO TDA Anti-agingbehandeling

SEYO TDA: revolutionaire anti-agingbehandeling Ben je op zoek naar een doeltreffende huidverjongingsbehandeling? TDA (transdermal application) zorgt voor intense versteviging en verjonging van de huid, door op pijnloze wijze door te dringen...

Lees meer

Klassieke massage behandeling

Klassieke massage behandeling Een ontspannende totale of gedeeltelijke lichaamsmassage. Deze zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en een stimulering van de huiddoorbloeding. Ook mogelijk in combinatie met een van onze...

Lees meer

Pedicure behandeling

Genieten van een pedicure bij Schoonheidssalon Camille Ben jij op zoek naar een salon voor professionele voetverzorging in Amsterdam? Bij Schoonheidssalon Camille kun je terecht voor een ontspannende én intensief verzorgende...

Lees meer

Fruitzuur en TDA behandeling

Fruitzuurpeeling: intense reiniging en verzorging Ga voor een grondige aanpak door te kiezen voor een fruitzuurpeeling in Amsterdam-Noord bij schoonheidssalon Camille. Profiteer van de antibacteriële werking van fruitzuur door deze behandeling...

Lees meer

Schoonheidsbehandeling

Standaard behandeling +/- 50 minuten Al onze behandelingen beginnen met het bijwerken oftewel epileren van de wenkbrauwen. Daarna word de huid gereinigd met lait en lotion om alle crème, make-up ed...

Lees meer

Microdermabrasie

Vernieuw jouw huid met microdermabrasie via Camille! Ga voor de snelle en langdurige effecten van microdermabrasie in Amsterdam-Noord bij Schoonheidssalon Camille. Deze methode is zeer effectief bij talloze huidklachten, zoals acné...

Lees meer

Contact:

Schoonheidssalon Camille
Beloegastraat 20B
1035 JB Amsterdam Noord
Tel: 020-6335342

www.saloncamille.nl
info@saloncamille.nl

Privacyverklaring

Openingstijden:

Ma. 10.00 - 22.00 uur
Di. 10.00 - 22.00 uur
Wo. 10.00 - 22.00 uur
Do. 10.00 - 22.00 uur
Vr. 10.00 - 22.00 uur